New England hus

New England hus

torsdag 21 januari 2016

Vad roligt! Utsedd till "Best of Houzz 2016 Design"

Dreams & Coffee AB
Utsedd till “Best Of Houzz 2016 Design”


Pressrelease:


Mer än 35 miljoner unika besökare har nominerat de bästa experterna inom arkitektur, inredning och design i Sverige och resten av världen.


Dreams & Coffee AB  har vunnit “Best Of Houzz 2016 Design"Houzz®, den ledande plattformen för renovering och design. Arkitektfirman Dreams & Coffee Ab som drivs av Heidi Mikalsen valdes av mer än 35 miljoner unika besökare som utgöra Houzz community bland mer än en miljon aktiva experter inom arkitektur, renovering och design.

Utnämningarna i Best Of Houzz görs varje år i tre kategorier: Design, Kundservice och Fotografi. Priset i Designkategorin får de experter som är mest populära bland Houzz användare. Utnämningen Kundservice baseras på fler olika faktorer som bland annat inkluderar antalet och kvaliteten på de omdömen som experten fått under 2015. Arkitektur- och inredningsfotografer vars bilder var mest populära under 2015 uppmärksammas med Fotografi-utnämningen. En “Best of Houzz”-banderoll kommer att visas på vinnarens profil som ett tecken på expertens förträfflighet. Dessa banderoller hjälper bostadsägare att identfiera populära och topprankade experter i varje region på Houzz.


“För alla som bygger, renoverar eller inreder är Houzz en fantastisk källa för att hitta de bästa experterna och vi är så stolta över att uppmärksamma Dreams & Coffee AB som en av våra ”Best Of Houzz-experter”, säger Marcus Hartwall, Managing Director Nordics at Houzz.Om Houzz

Houzz är världens ledande plattform för arkitektur, inredning och design och förser besökarna med allt de behöver för att förnya och förbättra sina hem från start till mål - online. Från inredning av ett litet rum till byggandet av ett specialdesignat hus och allt däremellan - oavsett behovet knyter Houzz samman miljoner av hemägare och designentusiaster med experter över hela Sverige och resten av världen. På Houzz hittar du inspiration, goda råd och fantastiska experter som hjälper dig att göra verklighet av dina drömmar. Huvudkontoret finns i Palo Alto, CA men Houzz har också kontor i London, Berlin, Sydney, Moskva och Tokyo. Houzz och Houzz logotyp är registrerade. För mer information, besök Houzz.se.


Tacksam


Jag är otroligt tacksam för att blivit utsedd till "Best of Houzz 2016 Design". Mest av allt är nöjda kunder viktigt för mig, men det är även roligt att bli uppmärksammad av andra för vad man gör.

Min Houzz profil hittar du


Extra roligt är det att det är just detta projekt som har fått mest uppmärksamhet. Det är tillbyggnaden av en glasveranda på mitt tidigare hus från 1917.
Jag har ritat tillbyggnaden och också själv gjort allt finsnickeri (listverk, bröstpanel, pärlspont) och måleriarbete (alla fönster, väggar och snickerier). Visst är jag lite stolt!

Här är fler bilder från mitt tidigare hem. Bilderna är tagna av Ragnar Omarsson och publicerades i tidningen Drömhem och Trädgård våren 2011.