New England hus

New England hus

lördag 16 juli 2016

Attefallshuset "Ewa" är nu tillgänglighetsanpassad och kan användas som komplementboende

Attefallshuset Ewa har nu blivit tillgänglighetsanpassad och kan nu användas som komplementboende. 


Välkommen in på en virtuell rundvandring i detta lilla men ändå rymliga Attefallshus:Attefallshuset Ewa är ett praktiskt, vackert och ljust bygglovsfritt hus på 25 kvadratmeter med yttermåtten 7,15 x  2,50 meter.


Detta hus har både ett rymligt allrum med ett fullutrustad kök och stort förvaringsskåp, hall med gott om förvaring samt badrum med plats för varmvattenberedaren och tvättmaskin. 
Över hall och badrum finns sovloftet med plats för en dubbelsäng.Huset har en totalhöjd på 4 meter enligt reglerna för Attefallshus. Takhöjden på insidan är 3,35 upp till nock och 2,10 m takhöjd i badrum och hall. Taket har en lutning på 35 grader. Sovloftet har en nockhöjd på 103 cm.

Detta Attefallshus är tillgänglighetsanpassad och kan användas som komplementboende. Huset är fullt isolerad och kan användas året om.

3D bilderna visar endast ett förslag till inredning. Du är helt fri att inreda som det passar dig och dina behov bäst.I Attefallshuset Ewa har jag valt att ha en glasad dubbedörr och ett fast fönster på vardera sida i allrummet. Här kan du också välja att ha vikdörrar om så önskas.

Kompletta arkitekt- och konstruktionsritningar för detta Attefallshus kostar kr 5.900,-. Då ingår även Vatten och avloppsritningar samt U-värdes beräkningar.
Det tillkommer kr 3.000,- om du önskar mindre förändringar såsom spegelvändning eller flytt/borttagning av fönster.

Planlösning 3D - Plan 1:


Planlösning 3D - Sovloft:


För beställning av ritningar måste du besöka min hemsida under fliken Attefallshus. Klicka HÄR för att komma till mitt företags hemsida.