New England hus

New England hus

onsdag 1 april 2015

Artwood - möbler som passar New England hus

Jag måste erkänna det - jag är lite kär i Artwood och deras möbler. Jag tycker dom har så mycket själ och det tilltalar mig. Jag tycker också dom skulle passa bra i både mitt New England hus och andras New England hus.

Skulle så gärna byta ut alla möbler i mitt kontor med Artwoods nya soffa och fåtölj i serien Abbey. Att kombinera dessa med trämöbler i serien Denver och Elmwood, så skulle mitt "nya" kontor bli helt "smasching"! Gjorde en moodboard på dessa dröm-möbler från Artwood!
Jag har varit inne på Artwoods hemsida och lånat några bilder som dom tagit från mässor.
Här är fåtöljen Abbey i miljöbild. Jag gillar den lite ofärdiga stilen. Elegant men rustik på samma gång.


Här finns även sofforna Abbey. Även dessa ser lite ofärdiga ut även om dom är helt färdiga och leveransklara för min del. Om ni tittar längre in i bilden hittar man både skåp och sänggavlar som hade passat alldeles utmärkt till ett New England hus.


Nu är det påsk och man kan ju alltid önska sig något från Påskharen - ja, för hen finns väl?
"Kära Påskhare! Går det att fylla ett påskägg med möbler från Artwood. Jag står gärna över godiset för att få mer plats!"

Visst hade dom passat in här på mitt kontor? Skulle lätt kunnat byta ut det som finns.


Jag har ju en hel del kundmöten inne på mitt kontor. Det hade varit riktigt snyggt att möblera upp det med Artwoods kollektion. Ibland blir jag lite sugen att kombinera mitt yrke som arkitekt med att sälja möbler. Det skulle kanske varit svårt att få tiden att räcka till om man körde affär, men att erbjuda kunder att köpa möbler från Artwood är kanske en tanke som kan förenas med verkligehet? 
Mitt kontor skulle delvis kunna varit ett utställningsrum.

Artwoods möbler skulle passa perfekt till mina New England hus. 
Får intryck att mina kunden också gillar stilen som Artwood har och att erbjuda möbler samtidigt som ritningar kan vara intressant. Skall suga på den karamellen lite till och fråga mina kunder om idéen.

När jag är inne och kärar ned mig i Artwoods möbler måste jag visa dessa skåp som jag lätt skulle kunna möblera vår groventré med. Love it!


Önskar er en riktig härlig påsk!