New England hus

New England hus

fredag 27 juni 2014

Firar sommaren med modernt Attefallshus

Nu firar jag sommaren och att det snart är semester med att visa mina moderna varianter av Attefallshus. Husföretaget Rörvikshus är intresserad av att tillverka mina Attefallshus och önskade även en modern variant. Kan detta vara något att skicka upp fyrverkerierna för?


Det som känns lite orättvist för dom traditionella Attefallshusen med vanligt sadeltak är att nockhöjden endast får vara 4 meter högt. Har man ett hus med platt tak, eller som här endast 6 graders taklutning så upplevs ju huset bra mycket större och rymligare när man kör upp takhöjden till sina 4 meter. 
Dock är även detta endast 25 kvadratmeter stort.


Detta är ett modernt, stort och luftigt komplementhus på 25 kvadratmeter. Det skulle passa helt perfekt på ett ställe med storslagen utsikt! Här finns stora skjutdörrar så att inne blir ute om man så önskar!


Då sovloftet får hyfsat bra takhöjd över hela loftet finns här även plats till förvaring bredvid sängen.På nedre plan finns det plats till ett stort vardagsrum, fullutrustad kök samt badrum. Under trappan som leder upp till sovloftet finns bokhylla och förvaring.Nu tar jag både helg och semester!

Jag återkommer lite under semestern med priser för att köpa mina ritningar.
I mitten av juli är det klart!Må bäst!
Hängmattan nästa!